تبلیغات
عاشقانه - آموزش تهیه نان سوخاری خانگی خوشمزه

آموزش تهیه نان سوخاری خانگی خوشمزه

پنجشنبه 18 خرداد 1396 12:52 ق.ظ

 

آموزش تهیه نان سوخاری خانگی خوشمزه

  • آموزش تهیه نان سوخاری خانگی خوشمزه

    شما می‌توانید در خانه هم نان سوخاری را به راحتی تهیه کنید و بپزید و از خوردن آن در وعده صبحانه و عصرانه کاملا لذت ببرید.نان سوخاری یکی از برترین نان ها مخصوصا برای کسانی هست که مشکلاتی مثل معده درد دارند. به جای خرید نان سوخاری حاضری میتوانید در خانه تان درست کنید.

    مواد لازم برای تهیه نان سوخاری خانگی :

     شکر 280 گرم 
     تخم مرغ 7 تا 8 عدد 
    روغن مایع   200 گرم
     خامه صبحانه  90 گرم
    آب گرم 100 گرم
    نمک یک قاشق چایخوری
    آبلیموی تازه  دو قاشق غذاخوری
    آرد حدود یک کیلو و 300 گرم
    خمیرمایه فوری 80 گرم

    طرز تهیه نان سوخاری خانگی :

    برای عمل آوری مخمر نان سوخاری خانگی ابتدا آب ولرم را داخل یک کاسه تمیز بریزید و چند قاشق شکر اضافه کنید.

    مخمر را روی آن  بپاشید و بگذارید تا پف کند. 

    سپس چند قاشق آرد اضافه کنید و کنار بگذارید.

    تخم مرغ، شکر، آب، نمک، آبلیمو، روغن مایع و خامه را درون ظرف بریزید و  هم بزنید تا شکر حل شود. 

    سپس آرد را تدریجی  اضافه کنید. 

    مایه خمیر پف کرده را هم اضافه کنید و هم بزنید.

    خمیر  تقریبا کمی چسبناک می‌شود؛ آن را  تا ۲ ساعت در جای گرم قرار دهید. 

    روی خمیر را با یک پلاستیک بپوشانید.

    پس از استراحت حجم خمیر ها تقریبا یک و نیم برابر میشود.

    آن را تقسیم کنید و در قالب مستطیلی بریزید. 

    فر را روی 200 درجه روشن کنید. روی نان ها را با زرده و پودر قند آغشته کنید و تا زمانی که روی آن قهوه ای رنگ شود، در فر بگذارید. 

    بعد از فر خارج کنید. وقتی نان ها خنک شد، آنها  را برش بزنید و در فر بگذارید تا زمانی که طلایی رنگ شود.